Joosten in het Weekend

Joosten in het Weekend is een live radioprogramma dat iedere zaterdagavond tussen 18:00 en 20:00 uur wordt uitgezonden op radio A-fm. In het programma staat muziek van Nederlandse/Brabantse bodem centraal, maar wordt ook aandacht besteed aan de betere muziek uit de rest van de wereld. Naast muziek van cd wordt ook regelmatig live muziek ten gehore gebracht.

Verder is er ieder week aandacht voor concerten in de regio, nieuwe albums/demo's en zijn regelmatig interviews te horen met bands/artiesten, maar ook met mensen uit de muziekwereld.

Voor meer informatie over Joosten in het Weekend kun je uiteraard verder kijken op deze website, ieder zaterdagavond luisteren of een stuur een e-mail naar:


Radio A-fm

Radio A-fm is de lokale omroep van de gemeente Werkendam en Woudrichem (meer dan 40.000 inwoners verdeeld over de plaatsen: Werkendam, Sleeuwijk, Hank, Nieuwendijk, Dussen, Almkerk, Uppel, Andel, Giessen, Rijswijk, Uitwijk/Waardhuizen, Woudrichem en Oudendijk). In de gemeenten Werkendam en Woudrichem is Radio A-fm te beluisteren op 102,0 fm op de kabel. Daarnaast is radio A-fm in een groot deel van de regio Noordwest- en Midden-Brabant in de ether te beluisteren op 107.1 fm en op 107,8 fm. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan kun je ook nog afstemmen op radio A-fm via de live stream

De studio van radio A-fm vind je op de eerste verdieping van het pand de Brasser 1 te Hank.

Een routebeschrijving naar de studio van radio A-fm kun je hier downloaden: routebeschrijving.

Contact informatie algemeen: 

e-mail:  studio@radioafm.nl
website: www.radioafm.nl
telefoon:  0162 - 406 406
Twitter: @RadioAFMNL