Zaterdag 09-12-2006

Zaterdag 9 december staat aflevering nummer drie van Joosten in het Weekend op het programma. Vorige week, zaterdag 2 december, is het helaas door communicatieprobleempje niet gelukt om contact te krijgen met Jack Stafford van the Jack Stafford Foundation. Daarom zal op zaterdag 9 december om 18:30 uur wel een telefonisch interview te horen zijn met Jack Stafford. Tijdens het interview wordt gepraat over over zijn nieuwe album Long Live Love, het voorgaande album 'Exes', de band, optredens en nog veel meer.

Daarnaast ook aandacht voor een aantal andere demo's/albums die afgelopen periode zijn uitgekomen. Verder wat informatie van de Brabantse poppodia en overige concertinfo.

Maar... bovenal hebben we natuurlijk weer veel muziek. Een groot aantal nieuwe singles zal gedraaid worden, maar ook aandacht voor muziek van wat langer geleden. Natuurlijk gaan we ook nog even het archief met 'oude' live-opnamen plunderen en je daar wat van laten horen, zoals opnamen van Airbus, Cape Canaveral en Jupiter.

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .