Zaterdag 16-12-2006

Zaterdag 16 december is het tijd voor aflevering nummer vier van het programma Joosten in het Weekend op HTR radio. De verkoudheid van Kevin zal dan in ieder geval hopelijk over zijn en met daarnaast een nieuw flitsend jinglepakket klinkt het waarschijnlijk allemaal een stukje beter.

Rond 18:30 uur gaan we aandacht besteden aan William Wixley. Hij heeft onlangs een nieuwe single uitgebracht met de titel Which Way (zie onder bands de nieuwe clip bij deze single). We gaan per telefoon praten over deze nieuwe single, maar over nog veel meer zaken. Uiteraard zal ook het live-optreden dat William Wixley samen met zijn band zal gaan verzorgen in jongerencentrum Utopia op vrijdag 12 januari aan bod gaan komen.

Ook besteden we aandacht aan de Grote Prijs van Nederland. Het winnen van deze  bandwedstrijd was jarenlang een garantie tot succes in Nederland. Helaas is GPvNL een klein beetje in de vergetelheid geraakt. Vorig week zaterdag 9 december was de finale van de GPvNL en wij gaan aandacht besteden aan de winnaars.

Daarnaast uiteraard ook nog meer muzieknieuws van afgelopen week, concerten in de regio en aandacht voor nieuwe demo's/albums. 

Uiteraard is er ook weer veel nieuwe muziek te horen!

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .