Zaterdag 13-01-2007

De dag na de eerste Joosten in het Weekend LIVE! is er uiteraard ook gewoon weer een nieuwe aflevering van het radioprogramma Joosten in het Weekend.

In de uitzending hoor je in ieder geval twee maal een verslag van het Noorderslag festival in het verre Groningen. Wij hebben namelijk contact met onze eigen 'verslaggevers' ter plaatse: Mariska en Hugo van de band FOAM. Zij zullen ons wat vertellen over de bands die zij tijdens dit festival (het belangrijkste showcase en netwerkevenement van Europa, waar het beste van muziek uit Nederland en Europa is te zien) hebben gezien.

Daarnaast ook aandacht de Tilburgse band 2NFRO. Zij hebben een nieuwe track uit en met bassist Maarten praten we over de ze nieuwe track en over 2NFRO in het algemeen. Zie voor meer info de website: www.2NFRO.nl

Verder natuurlijk ook aandacht voor de eerste Joosten in het Weekend LIVE! bandavond in Utopia in Drunen. Als alles goed gaat, zullen we in ieder geval alvast één live nummer laten horen. De rest volgt later deze maand. Dus hou deze website in de gaten! 

Als laatste ook nog de vaste onderwerpen zoals muzieknieuws van afgelopen week, concerten in de regio en aandacht voor nieuwe demo's/albums en bovenal natuurlijk heel veel muziek. 

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .