Zaterdag 03-02-2007

Aanstaande zaterdag 3 februari laten we weer opnamen horen van Joosten in het Weekend LIVE, maar er is nog meer...

Rond 18:15 uur hebben we een telefonisch interview met Marco zanger van de band 16 Down. Deze band scoorde in 2001 een hit met het nummer Subtle Movements, bracht al twee albums uit: Headrush (2001) en Life In A Fishbowl (2003), maar daarna werd het stil rondom 16 Down. Op 1 februari komt echter het nieuwe album F.L.O. uit. Wij praten met Marco over de band 16 Down, het scoren van hits, maar uiteraard ook het nieuwe album. Voor meer info over de band 16 Down kun je kijken op de website: www.16down.nl.

Rond 19:45 uur hebben we interview met Eric zanger van de band Textures. Deze band uit 'Tilburg' gaat binnenkort op tournee door Europa. Naast in Nederland is de band ook populair in de rest van Europa. Een goede reden dus om met de Textures te praten over het aankomende Europese tournee, het album Drawing Circles en (het voor sommige) onverwachte succes in Europa. Voor meer info over de band Textures kun je kijken op de website: www.textures.nl.

Naast beide interviews gaan we wederom aandacht besteden aan William Wixley. Dit keer in de vorm van het uitzenden van de gemaakte live-opnamen tidjens Joosten in het Weekend LIVE! Gedurende de uitzending hoor je een aantal live gespeelde nummers terug.

Verder uiteraard ook weer veel aandacht voor nieuwe muziek, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden of vragen voor 16 Down of Textures dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .