Zaterdag 24-02-2007

Aanstaande zaterdag 24 februari hebben we weer een overvolle nieuwe aflevering van Joosten in het Weekend.

Zo is de band Sakmi te gast in de studio van HTR-radio. Deze band is in 2006 begonnen als coverband met nummers van bijvoorbeeld Blur en Blink182, maar inmiddels is er ook een eigen repetoire opgebouwd. De eigen nummers zijn te plaatsen onder de noemer emo en punkrock.Onder de noemer 'First Demo Sessions' is er inmiddels ook een eerste demo-cd uit. Zaterdag hoor je tussen 18:00 en 20:00 uur muziek van Sakmi en gaan we praten over deze demo, de band en optredens. Voor meer info over Sakmi en muziek van de band kun je kijken op de My Space-pagina: www.myspace.com/sakmiband.

Naast het interview met de band Sakmi praten we rond 19:15 uur met Marinus zanger van de band a Balladeer. Het gaat waanzinnig goed met deze band, dus reden genoeg met eens te praten onder over de nieuwe single Robin II. Voor meer info over a Balladeer kun je kijken op de website: www.aballadeer.com.

Afgelopen zaterdag 17 draaiden we al het geweldige nummer 'Stop Getting Me Down' van het nieuwe album F.L.O. van de band 16 Down. Naar aanleiding van het uitkomen van dit nieuwe album praten we rond 19:30 uur nogmaals met Marco, zanger van de band 16 Down over de band, maar met name over het album en bijzondere release-party in Paradiso te Amsterdam. Voor meer info over 16 Down kun je kijken op de website: www.16Down.nl of nog beter op: www.myspace.com/16downmusic.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .