Zaterdag 03-03-2007

Op zaterdag 3 maart staan er in ieder geval twee interviews gepland in Joosten in het Weekend.

Rond 18:15 uur praten we met Maxim de producer/percussionist van de band Artefact. Artefact won in 2002 de Grote Prijs is inmiddels van dance-act uitgegroeid tot een volwaardige band met een mix van dance en rock. Op 26 februari verscheen het album Caffeine en daarnaast start de band een tournee door Europa. Reden genoeg dus om eens te gaan praten met deze Eindhovense band. Voor meer info over Artefact kun je kijken op de website: www.artefact-music.com.

Rond 19:10 staat een interview gepland met de Tilburgse band Destine. Deze band bracht onlangs een demo uit onder de naam ĎA Dozen Dreams EPí. De demo vol met vrolijke (punk)rock nummers is zeer goed ontvangen en schept verwachtigen voor de toekomst. Zaterdag praten we met zanger Robin over de EP en nog veel meer. Voor meer info over Destine kun je kijken op de website: www.destine.nl.

Rond 19:40 uur spreken we met Marike Jager. Het gaat op dit moment erg goed met de muzikale carriŤre met singer/songwriter Marike Jager. Haar album The Beaty Around is nu ook uitgebracht in BelgiŽ en onze zuiderburen lijken gevallen te zijn voor de sound van Marike Jager. We spreken Marike zaterdag dan ook terwijl zij terugreist vanuit BelgiŽ, alwaar ze aantal instore-optredens heeft gegeven. Voor meer info over Marike Jager kun je kijken op de website: www.marikejager.com.

Naast de interviews besteden we natuurlijk ook weer veel aandacht aan nieuwe muziek, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .