Zaterdag 17-03-2007

Nadat het vorige week zaterdag 10 maart tussen 18:00 en 20:00 uur op HTR-radio relatief rustig bleef (Kevin was een weekendje weg en was dus niet te beluisteren met zijn programma Joosten in het Weekend), gaan we er zaterdag 17 maart weer stevig tegen aan.

Rond 18:15 uur praten we namelijk met Koen-Willem. Hij is zanger en gitarist van de Tilburgse band Woost. Woost bracht in november 2006 het album RUMOUR. Open your ears uit met een aantal zeer aanstekelijke nummers, maar zeker over het geheel een zeer sterk album. We praten dan ook over dit album, over de band en nog veel meer. Uiteraard is er ook muziek van Woost te horen. Voor meer info over Woost kun je kijken op de website: www.woost.nl.

Later in het programma, rond 19:30 uur, praten we ook met Michel. Hij is zanger, gitarist en toestenist van de Eindhovense band Emotional Elvis. Vorige maand is van deze band het album Sounds Like Music uitgekomen. Zaterdag 31 maart wordt het album officieel gelanceerd, maar aanstaande zaterdag hoor je al een aantal nummers van het zeer verrassende album. Uiteraard praten we met Michel over het album, maar ook over de band en de albumpresentatie. Voor meer info over Emotional Elvis kun je kijken op de website: www.emotionalelvis.nl.

Naast de interviews besteden we natuurlijk ook weer veel aandacht aan nieuwe muziek, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .