Zaterdag 24-03-2007

Zaterdag 24 maart tussen 18:00 uur en 20:00 uur is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Joosten in het Weekend. De programma-inhoud kan nog gewijzigd worden.

In de studio is in ieder geval de band Phoenix Red te gast. Deze Bosche/Bredase rockband bracht onlangs een eerste EP uit onder de titel Madman's Cry. Zaterdag hoor je muziek van deze EP en praten we uitgebreid met de bandleden over dit schijfje, maar ook of andere aanverwante zaken. Voor meer info over Phoenix Red kun je kijken op de website: www.phoenix-red.net.

Rond 18:15 uur hoor je ook een telefonisch interview met de Nederlandstalige rockband Sponsored by Vandenzel. De band bracht onlangs een demo DVD uit. We praten over deze DVD, maar ook over de band zelf en nog veel meer. Voor meer info over Sponsored by Vandenzel kun je kijken op de website: www.sponsored-by-vandenzel.com/.

Naast de interviews besteden we natuurlijk ook weer veel aandacht aan nieuwe muziek, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .