Zaterdag 31-03-2007

Ook zaterdag 31 maar staat weer een zonnige aflevering van Joosten in het Weekend gepland.

Rond 18:15 uur staat een interview gepland met Pascal. Hij is zanger van de band Praise the Twilight Sparrow. Dit is een spiksplinter nieuwe band uit Nederland/Frankrijk/Verenigde Staten. Ondanks het prille begin van de band speelde ze onlangs al op het befaamde SXSW showcase festival in Asutin (Texas, Verenigde Staten). Wat maakt deze band zo bijzonder? Je hoort het zaterdag, want naast een interview, draaien we ook muziek van de demo-cd. Voor meer info over Praise the Twilight Sparrow kun je kijken op de website: www.praisethetwilightsparrow.com.

Rond 18:30 uur spreken we met gitarist Pim van de band Silence Is Sexy. Deze band met als thuisstad Utrecht, heeft onlangs het eerste album Everything You Should Know uitgebracht. Zaterdag praten we over dit album en hoor je uiteraard ook muziek van Silence Is Sexy. Voor meer info over deze band kun je kijken op de website: www.silenceissexy.nl.

Naast de interviews besteden we natuurlijk ook weer veel aandacht aan nieuwe muziek, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .