Zaterdag 21-04-2007

Zaterdag 21 april gaat het in ieder geval gezellig druk worden in de studio en hopelijk dus ook op de radio, zodat jij daarvan kan gaan meegenieten.

Die drukte in de studio wordt veroorzaakt doordat de Boxtelse band Ann O'nymous in de studio aanwezig is. Ze komen niet alleen voor een interview, maar ze nemen ook instrumenten mee! Tussen 18:00 en 19:00 uur gaat deze band dan ook live een aantal akoestische nummers spelen in de studio. Daarnaast gaan we, zoals al gemeld, ook met de band praten en hoor je mogelijk ook wat muziek cd. Wil je nu alvast wat informatie over Ann O'nymous, dan kun je kijken op de website: www.ann-onymous.com.

Naast de live muziek en het interview met Ann O'nymous hoor je rond 19:30 uur ook een telefonisch interview met de band The Bent Moustache. Deze Amsterdamse band keerden deze week terug van een tour door de Verenigde Staten en presenteren daarnaast zaterdag 21 april hun album Forst in Overtoom 301 in Amsterdam. Wij bellen met de band terwijl zij zich voorbereiden op dit optreden en praten over de Amerikaanse tour en het nieuwe album. Voor meer informatie over The Bent Moustache kun je kijken op de website: www.thebentmoustache.com.

Natuurlijk besteden we verder ook weer veel aandacht aan nieuwe muziek, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .