Zaterdag 28-04-2007

Zaterdag 28 april staan er tijdens het programma Joosten in het Weekend weer twee interviews gepland.

Rond 18:15 uur praten we met drummer Jean-Pierre van de Eindhovense band Compliments for your Coffee. Deze band presenteert op 20 mei haar nieuwe album. CfyC is geen alledaagse band, aangezien zangeres Nicole meer een dichter dan een tekstschrijver. De meeste nummers zijn dan ook meer ware tekstuele kunststukjes. Wel is CfyC inmiddels een complete band geworden en hebben ze zich laten beïnvloeden door tal van jaren '80 New Wave bands en ook Belgische bands zoals dEUS. Zaterdag praten we alvast over de cd-presentatie en hebben we alvast een een exclusief voorproefje van het nieuwe album! Wil je alvast wat informatie over Compliments for your Coffee, dan kun je kijken op de website: www.complimentsforyourcoffee.nl.

Daarnaast staat er rond 19:15 uur ook een interview gepland met singer/songwriter Niels Duffhuës. Deze Bossche singer/songwriter bracht onlangs het nieuwe album Man on Fire uit. Duffhuës brengt met donker en enigzins schurende stem singer.songwriter muziek ten gehore. De term singer/songwriter is eigenlijk alleen niet pakkend voor de muziek van Duffhuës, want op het nieuwe album experimenteerd hij er lustig op los en heeft hij er zelfs een aantal strijkers bijgehaald! Sommige vinden hem geniaal, andere kunnen hem niet bevatten en weer andere vinden zijn muziek een beetje te experimenteel. Zaterdag hoor je in ieder geval meer over Duffhuës en een tweetal tracks van het album en praten we met Niels Duffhuës over het album. Voor meer informatie over Duffhuës kun je kijken op de website: www.www.duffhues.com.

Natuurlijk besteden we verder ook weer veel aandacht aan nieuwe muziek, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .