Zaterdag 12-05-2007

Vorige week was er door omstandigheden helaas geen nieuwe aflevering van Joosten in het Weekend. Daarom hebben we aanstaande zaterdag 5 mei alleen maar een voller programma.

Rond 18:15 uur praten we met zanger Jank van de Tilburgse band T-Bone Special. Deze band brengt de luisteraar een mix van blues, rock en funk.Zaterdag 12 mei zijn ze vanaf 20:00 live te bewonderen tijdens Bronpop in Berkel Enschot, maar vooraf praten we alvast over de band, muziek en optredens. Wil je alvast wat informatie over T-Bone Special, dan kun je kijken op de website: www.tbone.serveert.nl.

Daarnaast staat er rond 19:30 uur ook een interview gepland met de Eindhovense band Deadcell. Deze band maakt Industrial-Metal, maar brengt bovenal een live-show op het podium inclusief dansers en videoprojecties. Van de live-shows kunnen we je uiteraard op de radio weinig meegeven, maar we laten je wel wat muziek van de band horen, praten over de shows en de muziek van Deadcell. Voor meer informatie over Deadcell kun je kijken op de website: www.deadcell.nl.

Mogelijk volgt er nog een derde interview!

Natuurlijk besteden we verder ook weer veel aandacht aan nieuwe muziek, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .