Zaterdag 19-05-2007

Aanstaande zaterdag 19 mei is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Joosten in het Weekend.

Rond 18:15 uur praten we met gitarist Ferry van de Utrechtse band Sneakerfreak. Deze band is op dit moment bezig met een nieuw album, maar is verder veelvuldig op de Nederlandse podia te zien. In 2006 bracht de band het album Go uit. Kortom genoeg redenen om eens te praten met deze band en alvast wat meer te weten te komen over het op handen zijnde album. Alvast nieuwsgierig geworden naar de band Sneakerfreak? Neem dan een kijkje op de website: www.sneakerfreak.nl.

Op de valreep nog bevestigd: Rond 18:45 uur praten we met gitarist Wouter van de band rondom William Wixley. William Wixley is regelmatig te horen in dit programma, maar er is weer volop nieuws te melden over deze band. Ze wonnen namelijk enige weken geleden Dommelsch Locals Only en staan in dat kader volgende week vrijdag 25 mei ook in de 013 in Tilburg. Maar uiteraard is er nog meer nieuws rondom deze band! Kijk voor meer info over William Wixley op de website: www.williamwixley.com.

Rond 19:30 uur praten we met singer/songwriter Stefan van 't Hooft. Hij heeft samen met zijn band Walker Diver onlangs een nieuw album afgeleverd onder de titel Junior Blues. Met Stefan praten over dit nieuwe album, de veranderingen die de band en de muziek hebben ondergaan en nog veel meer. Daarnaast hoor je uiteraard ook muziek afkomstig van het album Junior Blues. Wil je alvast wat informatie over Walker Diver, dan kun je kijken op de website: www.walkerdiver.com.

Natuurlijk besteden we verder ook weer veel aandacht aan nieuwe muziek, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .