Zaterdag 02-06-2007

Aanstaande zaterdag 2 juni ben ik gewoon weer live aanwezig in de studio van HTR-radio voor een nieuwe aflevering van Joosten in het Weekend.

Rond 18:15 uur praten we met gitarist Guido van de Amsterdamse band MeloManics. Deze band heeft onlangs het ijzersterke debuutalbum The Grey Light uitgebracht en de eerste single Get You bestormd inmiddels de alternatieve hitlijsten. In de muziek van de MeloManics kan je invloeden waarnemen uit tal van jaren '80 bands, zoals Kraftwerk en New Order, maar bijvoorbeeld ook invloeden voortkomend uit de huidige rock/dance-rage, zoals Bloc Party, Kasabian en Klaxons. Kortom: een band met 'hitpotentie' en waarschijnlijk een geheid succes op de festivals. Alvast nieuwsgierig geworden naar de band MeloManics? Neem dan een kijkje op de website: www.melomanics.nl.

En over festivals gesproken: tussen 18:30 uur en 19:30 uur is de Tilburgse band One Inch Men te gast in de studio. Deze band opende afgelopen vrijdag Elastiek Muziek in Hilvarenbeek. Ze speelde hier een ijzersterke set en wisten zelfs op de cover Welcome to the Jungle van Guns 'n Roses menig dertiger in beweging te krijgen. De stevige stonerock van deze band heeft dan ook al menigeen weten te verbazen. In de studio praten we onder andere over het eerder genoemde optreden op Elastiek Muziek en laten we muziek van de band horen.Voor meer informatie over One InchMen kun je alvast kijken op de website: www.oneinchmen.com.

Natuurlijk besteden we verder ook weer aandacht aan nieuwe muziek, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .