Zaterdag 09-06-2007

Het programma voor zaterdag 9 juni begint aardig gevuld te raken, maar mogelijk wordt de inhoud nog verder uitgebreidt..

Rond 18:15 uur hebben we een telefonisch interview met de band Deviation. De band is volgens de biografie door een soort koppelingsactie ontstaan in Utrecht. Volgens de bio heeft ene John de bandleden in een verlaten pand uitgenodigd. Deze John kwam zelf niet opdagen, maar tijdens het wachten op John ontstond het idee voor de band Deviation. En of het waar is? Voglens mij is dat niet belangrijk! Feit is wel dat de band onlangs de split-single ‘It’s only getting better’ uitbracht. We praten met de band over deze single en over veel meer zaken. Voor meer info over Deviation kun je kijken op de website: www.deviationmusic.nl.

Rond 19:30 uur praten we met de Bossche band Revenging Juliet. Deze band is eigenlijk niet eens een complete band, maar een project van Sander Tonino en Michel Wolters. Samen startte zij in het najaar van 2004 met het schrijven van muziek. De nummers bevatten een kop, staart en vooral geen overbodige passages.Voor de live optredens worden de liedjes opnieuw gearrangeerd en uitgevoerd in een alternatieve set-up met als basis akoestische gitaar en percussie. Wil je nu al meer info over Revenging Juliet, dan kun je een kijkje nemen op de website: www.revengingjuliet.nl.

Natuurlijk besteden we verder ook weer aandacht aan nieuwe muziek, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .