Zaterdag 16-06-2007

Zaterdag 16 juni hebben we weer gasten in de studio.

De Utrechtse band Sea of Souls is tussen 18:30 en 19:30 uur te gast in de studio. De band Sea of Souls ontstond in januari 2006 na contacten via internet tussen singer/songwriter Yvette Winkler en gitarist Klaas Wortman. Later werden bassist Jort Verhoeven, synthesizerspeler Barry Pietersen en fluitiste Rina Vervoort bij de band gevoegd. In deze samenstelling combineert de band de invloeden uit de jaren '80 muziek, zoals Japan met de wat dromerigere muziek, zoals Royksopp. We praten uitgebreidt met de band en laten ook muziek van cd horen. Voor meer info over Sea of Souls kun je kijken op de website: www.myspace.com/seaofsoulsnl.

En zojuist op de valreep nog bevestigd: een interview met de Noord-Holandse band (omgeving Alkmaar) Steed. Rond 19:30 uur staat deze band op het podium tijdens het Indian Summer Festival in Broek op Langedijk. Voorafgaand praten we met zanger Alex van deze band. Voor meer info over Steed kun je kijken op de website: www.steedmusic.nl.

Natuurlijk besteden we verder ook weer aandacht aan nieuwe muziek, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .