Zaterdag 07-07-2007

Net terug van vakantie in de Sunshine State presenteert Kevin zaterdag 7 juli weer een nieuwe aflevering van het programma Joosten in het Weekend. Doordat Kevin net terug is van deze vakantie en ook nog bij moest komen van een lichte jetlag hebben we dit keer slechts één inteview, maar wat voor één!

De Utrechtse band Sea of Souls is tussen 18:30 en 19:30 uur te gast in de studio. Op zaterdag 16 juni zoud de band ook al te gast zijn, maar werd stond de band maar liefst drie uur lang vast op een door file geplaagde snelweg. Zaterdag 7 juli hebben de file-voorspellers ons een rustige snelweg beloofd, dus gaat de band Sea of Souls wederom de rit naar Vlijmen ondernemen. De band Sea of Souls ontstond in januari 2006 na contacten via internet tussen singer/songwriter Yvette Winkler en gitarist Klaas Wortman. Later werden bassist Jort Verhoeven, synthesizerspeler Barry Pietersen en fluitiste Rina Vervoort bij de band gevoegd. In deze samenstelling combineert de band de invloeden uit de jaren '80 muziek, zoals Japan met de wat dromerigere muziek, zoals Royksopp. We praten uitgebreidt met de band en laten ook muziek van cd horen. Voor meer info over Sea of Souls kun je kijken op de website: www.myspace.com/seaofsoulsnl.

Natuurlijk besteden we verder ook weer aandacht aan nieuwe muziek (onder andere wat muziek uit de Verenigde Staten), nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .