Zaterdag 15-09-2007

Aanstaande zaterdag 15 september beloot weer een bomvol programma te gaan worden. We hebben namelijk in ieder geval twee interviews en verder veel nieuwe muziek, nieuws en concertinfo.

Rond 18:30 uur bellen we in ieder geval met Charlie Dée. Deze Rotterdamse singer/songwriter heeft in mei van dit jaar een nieuw album uitgebracht onder de titel Love Yoor Life. Op dit tweede album is Charlie Dée een wat andere weg ingegaan: van de softpop op het eerste album Where Do Girls Come From heeft ze op Love Yoor Life gekozen voor soms wat steviger werk, maar in ieder geval een echt bandgeluid. En wat voor een band: de band rondom Charlie Dée knalt, pompt en rockt en dat komt zeker live goed tot zijn recht. De komende maanden trekt Charlie Dée met haar band langs de diverse zalen in Nederland en laat horen dat ze live goed uit de voeten kan en zeker nog veel groeipotentie heeft. Met Charlie Dée praten we over het album, optredens en nog veel meer. Daarnaast mogen we namens haar management twee kaarten weggeven voor een clubshow naar keuze! Als je nu al meer info over Charlie Dée wilt, kun je kijken op de website: www.charliedeemusic.com.

Naast het interview met Charlie Dée hebben we ook een interview met de band Merry Pierce. Deze Nijmeegse indierockband releast op 17 september het nieuwe album The Warm Aquarium bij het Excelsior label. Merry Pierce bracht in 2000 al een album uit onder de titel Beach, Blanket, Bingo... Alles leek toen als een speer te gaan met Merry Pierce met cluboptredens, aandacht van vele popbladen en optredens bij en aandacht van diverse radiostations, waaronder van de legendarische John Peel in zijn BBC radioprogramma. Frontman Jarno Volman (aka Volmanza) besluit echter in 2001 zich volledig op zijn studie te gaan storten en schuift Merry Pierce even in de ijskast. Nu is de band dus weer 'ondooit', maar mischien zelfs wel opgewarmd! Op de my space-pagina van de band kun je al wat nummers beluisteren en als het goed ook tijdens Joosten in het Weekend op zaterdag 15 september. Met zanger Jarno praten we zaterdag over het nieuwe album en het succes van Merry Pierce in het verleden. Voor meer info over Merry Pierce, kun je kijken op de website: www.merrypierce.com.

Natuurlijk besteden we wederom aandacht aan nieuwe muziek, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .