Zaterdag 06-10-2007

Aanstaande zaterdag 10 oktober zijn we er na een weekje er tussenuit te zijn geweest weer terug met een nieuwe aflvering van het radioprogramma Joosten in het Weekend. Dit keer ontvangen we in ieder geval een voor reeds bekende band. Mogelijk komt er daarnaast nog een interview bij!

Op zaterdag 4 augustus was de band Backyard al te gast in de studio van HTR-radio. De band vertelde toen over hun op handen zijnde tour door de Verenigde Staten. De leden van de band Backyard zijn inmiddels weer terug in Nederland en hebben natuurlijk veel te vertellen over hun belevenissen in de USA. Wij gaan in ieder geval wat van deze belevenissen van ze horen. Daarnaast nemen ze instrumenten met zich mee en gaan ze wat live spelen!

Voor diegene die Backyard nog niet kennen nog even een korte introductie: De leden van Backyard komen uit Waalwijk en omgeving. De band bestaat uit Tim Ouburg op toetsen, Eibe Gerhartl op gitaar, JoŽl Heijda op drums, Brian Corstjens op bas en zangeres Laura Douma. De band omschrijft de muziek als pop/rock. Als je nu al meer info over Backyard wilt, kun je kijken op de website: www.myspace.com/thisisbackyard.

Natuurlijk besteden we ook weer aandacht aan nieuwe muziek, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .