Zaterdag 13-10-2007

Aanstaande zaterdag 13 oktober zit het radioprogramma Joosten in het Weekend alweer aardig volgepland.

Rond 18:30 uur nemen we namelijk contact op met de band Valerius. We praten met gitarist Kay van deze Amsterdamse band. Valerius is op dit moment stevig aan de weg aan het timmeren. Naast dat de band op dit moment is gestart met het opnemen van een eerste album, zijn ze ook te horen en te zien bij landelijke radio- en televisiezenders. De onofficiŽle single 'Luck' ligt lekker in het gehoor en blijft na een draaibeurt ook zeker hangen. We praten zaterdag met de band onder andere over de opnamen van het album en de verdere plannen. Als je nu al meer info over Valerius wilt, kun je kijken op de website: www.valeriusmusic.com.

Rond 19:30 uur praten we met Baldar. Hij is drummer bij de Zwolse band The Heavens Devils. Deze powerrockband releast op vrijdag 19 oktober het album Kings and Killers.De band pakt bij de releaseparty van het album stevig uit met tal van entertainment, live-optredens en natuurlijk de band zelf op het podium. Uiteraard praten we zaterdag over deze releaseparty, maar daarnaast over veel meer zaken. Ben je nieuwsgierig geworden, dan kun je nu vast kijken op de website: www.theheavensdevils.com.

Natuurlijk besteden we ook weer aandacht aan nieuwe muziek, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .