Zaterdag 20-10-2007

Aanstaande zaterdag 20 oktober staat er in ieder geval al weer één interviewe gepland in het programma Joosten in het Weekend. Later deze week volgen waarschijnlijk nog meer interviews.

Rond 18:30 uur krijgt de Zwolse band The Heavens Devils een herkansing. Vorige week lukte het helaas niet om contact te zoeken met deze band, dus daarom deze week aandacht voor The Heavens Devils. Deze powerrockband releast op vrijdag 19 oktober het album Kings and Killers. De band pakt bij de releaseparty van het album stevig uit met tal van entertainment, live-optredens en natuurlijk de band zelf op het podium. Uiteraard praten we zaterdag over deze releaseparty, maar daarnaast over veel meer zaken. Ben je nieuwsgierig geworden, dan kun je nu vast kijken op de website: www.theheavensdevils.com.

Rond 19:30 uur nemen we contact op met Greg. Hij is gitarist en zanger en vormt samen met drumster Marzj en bassist Patrick de Arnhemse band The May Bees. Deze band is op dit moment zich ook internationaal stevig op de kaart aan het zetten. In de herfst van 2006 tourde ze door de Verenigde Staten en Canada en tekende mede daardoor een deal met het Amerikaanse indie label Wampus Multimedia. Ook in Nederland hebben The May Bees inmiddels bewezen een succesvolle band te zijn. Zo speelden ze in voorprogramma's van Frank Black, Air Traffic en Caesar, brachten twee EP's uit en kregen veel media-aandacht.Op 19 oktober wordt het eerste full-length album "Drop Little Boy" gereleast in zowel de Benelux als in de Verenigde Staten. We praten over dit album, het succes in de Verenigde Staten en over nog veel meer zaken. Uiteraard hoor je ook muziek van The May Bees. Je kunt nu alvast een kijkje nemen op de website: www.themaybees.com.

Natuurlijk besteden we ook weer aandacht aan nieuwe muziek, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .