Zaterdag 27-10-2007

Aanstaande zaterdag 27 oktober hebben we weer twee interviews.

Rond 18:30 uur nemen we in ieder geval contact op met de Utrechtse band Mr. Love and the Stallions. We praten met Einar. Hij is violist en bassist bij Mr. Love and the Stallions. Deze band speelt indie pop/rock, waarin viool en electronica een belangrijke rol spelen. De stijl van de groep is sterk beÔnvloed door bands als The Libertines, The Velvet Underground, Pavement, Soulwax, Vive la fete en dEUS. De band had al eerder succesen door het winnen van: HVU Popprijs en de Winston Popprijs. Daarnaast werd Mr. Love and the Stallions tijdens de Grote Prijs van Nederland 2003 uitgeroepen tot de meest vernieuwende band van dat jaar. Ook heeft de band in het voorprogramma gestaan van ondermeer A Brand (Ekko), Vive la fete (Tivoli) en De Dijk (Paradiso). In 2006 toerde de band door Duitsland, TsjechiŽ en Oostenrijk samen met de Duitse band The Planeausters.Op 28 september werd het nieuwste album Cruel Art of Gossip gereleased. Tijdens het interview hebben we het uiteraard over dit nieuwe album en is er ook muziek van dit album. Ben je nieuwsgierig geworden, dan kun je nu vast kijken op de website: www.mrloveandthestallions.com.

Rond 19:30 uur praten we met Michel. Hij is zanger en bassist bij de Gelderse rockband the Grit. Deze melodieuse rockband bestaat inmiddels sinds 1997 en heeft sinds die tijd zeker in het oosten van het land danig van zich doen laten spreken door spetterende optredens, maar ook door een goed ontvangen demo en het album 'No One'. Inmiddels heeft de band een tweedealbum uit met de titel 'Changes' en is klaar om weer volop te gaan optreden. Zaterdag praten we over dit nieuwe album en over nog veel meer zaken. Je kan nu alvast kijkje nemen voor meer informatie over the Grit op de website: www.thegrit.nl.

Natuurlijk besteden we ook weer aandacht aan nieuwe muziek, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .