Zaterdag 01-12-2007

Aanstaande zaterdag 1 december hebben we weer live muziek in de studio van HTR-radio en daarnaast nog een telefonisch interview.

De Eindhovense/Tilburgse band Shotgun Shiva is te gast in de studio van HTR-radio. De bandleden van Shotgun Shiva vormen nog geen jaar samen de band. De band combineert in de stoner rock met rock & roll en creeŰrt zo een dynamisch en energiek geheel. Ondanks de korte tijd van bestaan heeft de band al een groot aantal optredens gehad, waaronder de Benelux-finale van de bandstrijd Emergenza. De band heeft inmiddels ook een demo opgenomen en in eigen beheer uitgebracht. Deze demo is bijzonder goed ontvangen. Zaterdag speelt de band een akoestische set in de studio van HTR-radio. Daatnaast worden ze uiteraard ook uitgebreidt ge´nterviewd. Mocht je nu al meer informatie over Shotgun Shiva willen, dan kun je kijken op de website: www.myspace.com/shotgunshiva.

Rond 18;30 uur nemen we ook nog contact op met de Rotterdamse band Embrace Fire. De muziek van deze band is te plaatsen in het hokje indierock, emo of post-hardcore. De muziek wordt gekenmerkt door een rauw geluid, aangevuld met luide uitroepen en gezang. In februari 2006 nam de band een debuut EP op met tal van bekende namen uit de Rotterdamse muziekscene.De EP is getiteld 'We Lost Our Organ Player In A Great Earthquake'. Naar het schijnt wil de band zeer binnenkort ook met een album gaan komen. Zaterdag praten we met gitarist Bas van de band. Mocht je nu al meer informatie over Embrace Fire willen, dan kun je kijken op de website: www.myspace.com/embracefire.

Natuurlijk besteden we ook weer aandacht aan nieuwe muziek, album van de maand, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .