Zaterdag 08-12-2007

Aanstaande zaterdag 8 december hebben we weer een band te gast in de studio van HTR-radio en daarnaast nog een telefonisch interview.

De Rotterdamse punkband Yesterday's Glory is te gast in de studio van HTR-radio. Yesterday's Glory is ontstaan uit de resten van een andere Rotterdanse punkband met de naam Cereal Killers. De muziek van die band paste niet meer bij de bandnaam en werd dus vergane glorie. Zo ontstond een nieuwe frisse band met de naam Yesterday's Glory. Deze band speelt melodieuse punkrock met invloeden uit de emo, rock en pop. De band treedt zeer regelmatig op in tal van plaatsen in Nederland en heeft dus ruime podiumervaring. Zaterdag 8 december ontvangen we deze band dus in de studio van HTR-radio voor een interview en mogelijk ook een akoestische set! Mocht je nu al meer informatie over Yesterday's Glory willen, dan kun je kijken op de website: www.myspace.com/yesterdaysglorymusic.

Daarnaast nemen we rond 18:30 uur contact op met de Amsterdamse jaren '60 garagerockband Check 1-2. Check 1-2 komt voort uit de restanten van de ter ziele gegane Amsterdanse garagerockband the Skidmarks. Volgens eigen zeggen hangt de band Check 1-2 niet aan één muziekstijl aan elkaar, maar proberen de bandleden sixtiesmuziek te versmelten met soul, alt.country, rhythm & blues en nog veel meer. De band werkte vanaf april 2006 tot januari 2007 aan het debuutalbum dat inmiddels in de Benelux is uitgebracht door Munich Records. Het lijkt de groep dan ook behoorlijk voor de wind te gaan. De recensies zijn lovend en de kritieken op optredens en dergelijke zijn eveneens goed. Zaterdag praten we met Check 1-2 over het album en nog veel meer zaken rondom de band. Mocht je nu al meer informatie over Check 1-2 willen, dan kun je kijken op de website: www.myspace.com/listentocheck12.

Natuurlijk besteden we ook weer aandacht aan nieuwe muziek, album van de maand, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .