Zaterdag 19-01-2008

Voor aanstaande zaterdag 19 februari hebben we in ieder geval al een telefonsich interview gepland staan. Mogelijk gaan we ook weer een live-band in de studio ontvangen, maar dat moet nog definitief bevestigd worden.

We gaan in ieder geval in de loop van de uitzending contact opnemen Arjan. Hij is zanger en gitarist bij de band Mark & the Spies. Deze band bracht vorig jaar wereldwijd het debuutalbum 'Mark & the Spies' uit en een single met de titel 'But I Do'. De band tekende hiertoe een deal met Screamin Apple Records. De band trad vorig jaar op in binnen- en buitenland en noteert verkopen van albums wereldwijd. In februari duikt de band de studio in om nieuw materiaal op te nemen. In maart moet een nieuwe single van de band gaan uitkomen en later dit jaar waarschijnlijk ook een nieuw album. De band gaat verder op tournee naar ItaliŽ en Spanje. Over al deze feiten praten we met de band. Voor meer informatie over Mark & the Spies kun je kijken op de website: www.myspace.com/markandthespies .

De overige interviews en de live band zijn dus nog niet bevestigd, maar worden in de loop van de week op deze website vermeldt. Houdt de website dus in de gaten!

Natuurlijk besteden we ook weer aandacht aan nieuwe muziek, album van de maand, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .