Zaterdag 09-02-2008

Aanstaande zaterdag 9 februari hebben we weer een live band te gast in de studio. Daarnaast hebben we nog een telefonisch interview.

De band Jason is de gehele uitzending te gast in de studio van HTR-radio. Jason is een punk/rockband afkomstig uit de regio Den Haag. De band bestaat uit Don Croes op zang en gitaar, Jorg van Bleiswijk op drums en Sander Wiegman op bas. De band bestaat sinds oktober 2006 en heeft inmiddels een breed repetoire opgebouwd van stevige rocknummers tot relaxte songs. De band gaat zaterdag tussen 18:00 en 20:00 uur een aantal van deze nummers live spelen en daarnaast gaan we uitgebreidt met ze praten. Voor meer informatie over Jason kun je kijken op de website: www.myspace.com/jasonmusicholland.

Rond 19:30 uur nemen we contact op met Jasper. Hij is zanger bij de Brabants/Utrechtse new-wave band neWax. Wellicht is het beter te omschrijven als een mix van new-wave, punk, ska en rock. De band bestaat sinds een aantal jaren, maar zijn muzikaal in de eighties blijven hangen. Toch klinkt het niet afgezaagd of saai, maar is er best wel wat nieuws te ontdekken in de vrolijke en dansbare muziek die de band weet te produceren. In de zomer van 2007 nam de band de EP "27" op. In februari 2008 werd neWax verkozen tot één van de drie B-stage acts van 2008. De band gaat samen met de Stichting Bram (voorheen Brabantpop) werken aan een persoonlijk managementtraject en daarnaast op tal van plaatsen optreden in Brabant. Uiteraard gaan we zaterdag praten over het winnen van deze prijs, maar daarnaast bijvoorbeeld ook over de EP en nog veel meer zaken. Mocht je nu al meer informatie willen hebben over neWax, dan kun je kijken op de website: www.newax.nl.

Natuurlijk besteden we ook weer aandacht aan nieuwe muziek, album van de maand, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .