Zaterdag 23-02-2008

Zaterdag 23 februari hebben we naast de gebruikelijke onderwerpen ook weer een band in de studio te gast voor een live optreden en een interview.

De band JIP is dit keer te gast in de studio. Deze band afkomstig uit Zuid-Holland en heeft voor haar muziek de naam nederpophop gegeven. Dit is inderdaad een mix van stevige Nederlandstalige gesproken en gerapte teksten op pop/rockmuziek. De Nederlandse teksten van JIP zijn vaak gebaseerd op humor (cynisme/ sarcasme), moeillijke woorden, neologismen, woordspelingen en andere frivole taalverschijningen. Live is de band, zoals ze zelf zeggen, 'uitermate energiek' en schromen zij vaak niet om van alles te doen en vooral niet te laten. Het debuutalbum met de titel 'Vernietigend Nederlands' is in Januari 2008 uitgekomen. De band gaat zaterdag tussen 18:00 en 20:00 uur een aantal nummers live spelen en daarnaast gaan we uitgebreidt met ze praten. Voor meer informatie over JIP kun je kijken op de website: www.myspace.com/metjip.

Helaas hebben we net te horen gekregen dat de band JIP niet aanwezig zal zijn in de studio. Binnenkort gaan we ze zeker in de studio ontvangen.

Natuurlijk besteden we ook weer aandacht aan nieuwe muziek, album van de maand, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .