Zaterdag 08-03-2008

Aanstaande zaterdag 8 maart hebben we twee telefonische interviews.

Rond 18:30 uur nemen we contact op met Digna Janssen. Zij vormt samen met Johan Smeets het songwriting duo Jodymoon. Een rode draad in de muziek van Jodymoon is een zekere melancholie, een gevoel van verlangen. Een ander belangrijk kenmerk van de Jodymoon sound is een ‘laid back’ groove die in bijna alle nummers te horen is. In juni 2006 brengt Jodymoon het eerste album ‘Look at me, look at me, don’t look at me’ uit en wordt zeer goed ontvangen door pers en publiek. Jodymoon vorig jaar de publieksprijs tijdens de Grote Prijs van Nederland. Op 1 maart bracht de band het tweede album uit met de titel 'Never Gonna Find It Another Story'. Dit album bevat 13 nieuwe afwisselende nummer van het duo. Soms zeer ingetogen en de andere keer met alle remmen los, maar stuk voor stuk goed geproduceerde en geschreven tracks die op het album een mooi afwisselend geheel vormen. Zaterdag praten we met Digna over dit nieuwe album en zullen we proberen de verschillende tracks wat te analyseren. Voor meer informatie over Jodymoon en muziek van de band kun je nu alvast kijken op de website: www.jodymoon.com.

Rond 19:30 uur bellen we met Chris van Looy. Hij is programmeur bij poppodium 013 in Tilburg en programmeert het jaarlijks terugkerend festival 'No Sleep 'Til Burg'. Op dit festival staan muzikale talenten met connectie met de stad Tilburg. Op zondag 16 maart staan in alle zalen van 013 de beste Tilburgse acts van het moment. In iedere zaal is een andere muziekstijl te horen. Het programma voor 'No Sleep 'Til Burg' is dan ook uitgebreid en gevarieerd. De volgende acts zijn in ieder geval te zien/horen: Leaf, Dearhunter, KGV, The Go Go Prophecy, Atlantis, Norman Kapoyos & The Swinging Mood Orchestra, Destine, Frank Montis, Us2OnWeed (DJ Set), DuBBel, Timmietex, Punt Uit, Van Kwaad tot Erger, Nappie, DJ D-Flxz, The Freaks, Skinnerbox, Amerikan Teenager, Gitta, The Light Brigade en Ana Criado. Voor meer informatie over 'No Sleep 'Til Burg' kun je kijken op de website: www.myspace.com/nosleep013.

Natuurlijk besteden we ook weer aandacht aan nieuwe muziek, album van de maand, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .