Zaterdag 22-03-2008

Zaterdag 22 maart hebben we weer een band te gast in de studio voor een live-set en een interview. Daarnaast hebben we ook een telefonisch interview gepland staan.

De band The Attic is namelijk te gast in de studio. The Attic is een pop-/rockband afkomstig uit Haarsteeg. De band bestaat uit 6 bandleden: een zangeres, twee gitaristen, een drummer, een basgitarist en een toetsenist. De band The Attic is deels geformeerd in 2004, maar heette op dat moment nog Neptune. Na diverse bezettingswisselingen werd in oktober 2006 de naam van de band veranderd in The Attic. The Attic bracht inmiddels 3 cd's uit, waarvan twee live cd's. De band werd onlangs ook verkozen tot 1 van de 9 beste bands van Nederland door Villa Life op Nederland 3. Op 6 April staat The Attic in dat kader ook in Paradiso te Amsterdam om samen met 8 andere bands te strijden om de titel beste band van nederland 2007. Zaterdag 22 maart speelt de band een aantal nummers live en de studio en praten we met de band onder andere over dat optreden in Paradiso. Voor meer informatie over The Attic kun je nu alvast kijken op de website: www.theattic-music.nl.

Rond 18:30 uur nemen we ook nog contact op met Michel. Hij is zanger, gitarist en toestenist van de Eindhovense band Emotional Elvis. Deze band brengt een mix van diverse muziekstijlen (onder andere punk, pop, country en hiphop) zowel op het podium als op cd. Zelf zeggen ze hierover dat ze met liefde voor muziek en een knipoog naar de gehele pophistorie een vreemde maar lekkere verzameling liedjes brengen. Op vrijdag 21 maart presenteert Emotional Elvis haar nieuwe CD ‘The Johnny Dusbaba EP’ in Plan 2 te Eindhoven. Deze nieuwe EP is vernoemd naar een oud Nederlands profvoetballer, aangezien de bandleden allen voetballiefhebbers zijn. He hoesje van de EP is al net zo opvallend en bestaat uit voetbalplaatjes, waarop de beeldtenis van de bandleden is te zien. Zaterdag praten we met Michel over deze nieuwe EP en hebben we ook muziek van deze EP. Voor meer informatie over Emotional Elvis en muziek van de EP kun je kijken op de website: www.emotionalelvis.nl.

Natuurlijk besteden we ook weer aandacht aan nieuwe muziek, album van de maand, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .