Zaterdag 05-04-2008

Op zaterdag 5 april is er helaas maar één uur Joosten in het Weekend te beluisteren. Toch hebben we in dit uur nog een telefonisch interview en natuurlijk weer veel muziek.

Rond 18:30 uur nemen we contact op met de band Spooner. Spooner is een alternatieve rockband afkomstig uit Alphen aan de Rijn. Het genre waarbinnen de band opereert is volgens eigen zeggen een crossover tussen poprock en stonerrock. De band ontstond in 2002 en is sinds die tijd stevig aan de weg aan het timmeren. Zo wordt de band door LiveXS gekozen tot Local Hero, is de band te gast bij diverse landelijke radiozenders, wordt de release van de eerste single 'Over' opgepakt door alle bekende muziekzenders en de bijbehorende clip wordt veel gedraaid op MTV, TMF en THE BOX. Op 3 april releast de band het tweede album met een bijbehorende releaseparty in Paradiso te Amsterdam. Het album 'Trading Dreams' bevat nieuw werk van de band, waaronder de nieuwe single 'Lack of Mind'. Met de band praten we zaterdag over dit nieuwe album en wat er de komende tijd verder allemaal staat te gebeuren. Voor meer informatie over Spooner kun je kijken op de website: www.spooner.nl.

Natuurlijk besteden we ook weer aandacht aan nieuwe muziek, album van de maand, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .