Zaterdag 03-05-2008

Op zaterdag 3 mei is er weer een band te gast in de studio voor een uitgebreidt interview en daarnaast hebben we mogelijk nog een telefonisch interview.

De band FeedForward is namelijk te gast in de studio. FeedForward maakt een mix tussen progressieve rock en melodieuze metal. De band bestaat sinds 2002. In plaats van de op dit moment zeer populiare klassiek getinte zangpartijen en bombastische koren, kiest FeedForward voor herkenbare zanglijnen en ingetogen harmonieën. Muzikaal gezien worden vanuit de melodische basis uitstapjes gemaakt naar progressieve metal en symfonische rock. Ondanks de hoge mate van muzikaliteit en complexe arrangementen zijn de nummers toegankelijk voor een breed publiek. Sterke troef is zangeres Bianca, die met haar zuivere stem en breed bereik veel mensen aanspreekt, ook buiten het genre. FeedForward heeft in januari 2007 een 1e volledige CD uitgebracht met daarop 10 nummers, getiteld “Barefoot & Naked”. Op deze CD is de veelzijdigheid van FeedForward te horen. “Barefoot & Naked” bevat zowel catchy rock nummers, als ook lange progressieve stukken en gevoelige epische nummers. “Barefoot & Naked” kreeg overweldigende recensies en media aandacht over heel de wereld. Dit heeft ertoe geleid dat FeedForward in maart 2008 een deal tekende bij Rusty Cage Records. Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar FeedForward, dan kun je voor meer informatie kijken op de website: www.feedforwardband.com.

Natuurlijk besteden we ook weer aandacht aan nieuwe muziek, album van de maand, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar: .