Zaterdag 14-06-2008

Zaterdag 14 juni belooft een rustige aflevering van het programma Joosten in het Weekend te gaan worden. We hebben namelijk tot op heden uitsluitend een telefonisch interview gepland staan.

Rond 18:30 uur nemen we contact op met Joeri. Joeri is gitarist en zanger bij de Purmerendse rockband. De band beschrijft hun muziek als een kruising tussen hedendaagse Punk, Rock en Pop. In mei 2003 namen platenmaatschappijen Warner Music en MSF Music (management Krezip) contact op met de vier jongens waardoor de eerste stappen voor een debuutalbum waren gemaakt. 5 november 2003 is het album succesvol gereleased voor een uitverkochte bovenzaal Paradiso. Dankzij dit album is het jaar 2004 een druk jaar geworden. Met bijna 50 shows in een jaar, een clubcircuit-tour met The Sheer en een reeks optredens als support van Krezip, hebben ze op menig podium/festival gestaan. In december 2004 won Maladjusted de 3FM Buzz Award 2004 met als prijs, airplay op 3FM en een weekend promotionele shows in Letland. In 2006 ontstond het contact met Nederlands/Amerikaans producer Erwin Musper (VanHalen, The Scorpions, Anouk, David Bowie etc) en de stap om samen aan het volgende album te werken was snel gemaakt. Opgenomen in Nederland en geproduceerd en afgemixt door Erwin Musper in The Bamboo Room Studio (USA) is het nieuwe album 'Self-Titled' onder het label YeaYeaYeah Records / Rock Inc. op 14 Maart 2008 uitgebracht. Op dit album wordt op doordachte wijze geswitched tussen deze muziekstijlen. Door de pakkende melodieŽn, het strakke samenspel en de meerstemmige samenzang krijgen de nummers een frisse en aanstekelijke feeling. Zaterdag praten we met Joeri over dit nieuwe album en over nog veel meer zaken. Voor meer informatie over Maladjusted kun je kijken op de website: www.maladjusted.nl.

Natuurlijk besteden we ook weer aandacht aan nieuwe muziek, album van de maand, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar:.