Zaterdag 05-07-2008

Zaterdag 5 juli is voorlopig de laatste Joosten in het Weekend te beluisteren. Kevin gaat namelijk genieten van zijn vakantie en is op 26 juli (hopelijk bruingebrand) weer terug. Om dit te vieren hebben we een band te gast in de studio voor een live optreden en een interview.

Dit keer is in de studio de band rondom zanger Moreno Moll te gast in de studio. Moreno Moll is geboren in Paramaribo (Suriname). Toe hij verhuisde naar Nederland kwam hij in contact met de muzikanten van de band Men Vision. Zij hadden reeds een lp met de titel New Vision uitgebracht bij Hansa International. Moreno sloot zich als gitarist bij de band aan en nam samen met de band de single Dina op. In 1980 verliet hij Men Vision en ging piano spelen bij The Big John Russell Band. Sinds 1982 is Moreno als solo-artiest muziek maken op feesten en partijen. Na een rustige periode waarin Moreno met name liedjes schreef, bracht hij begin 2006 in eigen beheer de cd Play It Loud uit. Sinds die tijd is Moreno als gitarist en zanger weer regelmatig op het podium te vinden en wordt dan begeleidt door Frederik Felix op gitaar, Tony Goedhoop op drums en Aty de Windt op bas. Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar Moreno Moll, dan kun je voor meer informatie kijken op de website: www.morenomoll.com.

Natuurlijk besteden we ook weer aandacht aan nieuwe muziek, album van de maand, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar:.