Zaterdag 16-08-2008

In vakantie tijd is het altijd weer lastig om het programma gevuld te krijgen met interviews en live optredens. Aangezien de vakantietijd bijna voorbij is, is zaterdag 16 augustus voorlopig de laatste 'rustige' aflevering van Joosten in het Weekend.

Rond 18:30 uur nemen we contact op met Bas. Onder die naam is niet bekend, maar wel onder de naam Pfaff. Pfaff is een lo-fi band uit Amsterdam. Ondanks dat Bas eigenlijk het enige bandlid is, mag je Pfaff toch zeker wel een band noemen. Ex-Seedling-bassist Bas Jacobs speelt namelijk bijna alles: basgitaar, gitaar, toetsinstrumenten, vocalen, zang. Live wordt Bas ondersteund door twee drummers: Michiel Verburgh en Joni Spaan. In 2000 bracht Pfaff de lp ‘God Gifted Flexible Capo’. Een jaar later draagt hij een nummer bij aan de compilatie ‘Hometaping Is Illegal (And It's Killing Music)’. 2003 is het jaar van het tweede album ‘Bello Ma Folle Questo Č Il Mio Segreto’, gevolgd door een cover van ‘Love Is A Battlefield van Pat Benatar’ voor het album ‘More Than A Woman: Female Artists Covered By 19 Male Bands’. November 2004 verschijnt ‘Berliner Blick’, het derde album van Pfaff. En aangezien Pfaff multidisciplinair is verschijnt tegelijkertijd ook zijn dichtbundel ‘Bleek’. Naast zijn muzikale activiteiten heeft hij ook nog zijn eigen label en magazine ‘That Dam!/That Dam! Magazine’. Voor meer informatie over Pfaff kun je kijken op de website: www.myspace.com/pfaffmusic.

Natuurlijk besteden we ook weer aandacht aan nieuwe muziek, album van de maand, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar:.