Zaterdag 30-08-2008

Aanstaande zaterdag 30 augustus gaan we weer een keer keihard knallen op de radio. We hebben namelijk een complete band te gast in de studio.

Tijdens de uitzending is de band Skip Intro aanwezig in de studio. Skip Intro is een band afkomstig uit Gelderland en speelt rauwe rockmuziek. De band is begin 2007 opgericht als driemans formatie. Het trio won onder meer Kabaal Regionaal 2007, waardoor de mannen mochten optreden op het Bevrijdingsfestival Wageningen. Daarnaast werd ook tijdens de bandcompetitie Het Krakende Ei (Barneveld) de eerste plaats behaald. Door het winnen van Het Krakende Ei mochten ze strijden om de Gesel van Gelderland. Deze werd ook door de heren gewonnen en daardoor mochten wij door naar de POP.NL finale en kregen ze studio tijd in Big Mouth Studios in Nijmegen. Uit de studio tijd is de EP 'Face It' ontstaan die goed ontvangen is door journalisten, recensenten en bovenal de fans. De POP.NL werd ook door de heren gewonnen met maar liefst 10 optredens. Het afgelopen jaar heeft Skip Intro op verschillende festivals en enkele voorprogramma's gespeeld, waaronder op Hunterpop 2007 en 2008, Zwarte Cross 2008 en Appelpop 2007. De band bestaat uit Mo Assem op gitaar en zang, bassist Vincent Vreeke en drummer Robert Polhout. Voor meer informatie over Skip Intro kun je kijken op de website: www.skipintromusic.nl.

Natuurlijk besteden we ook weer aandacht aan nieuwe muziek, album van de maand, nieuwe demo's/cd's, nieuws van afgelopen week en concertinfo.

Heb je nog wat te melden dan kun je bellen naar 073 - 518 36 38 of een e-mail sturen naar:.