Zaterdag 17-10-2009

Aanstaande zaterdag 17 oktober is de tweede uitzending van Joosten in het Weekend op Radio A-fm te beluisteren. In deze uitzending hebben we in ieder geval twee interviews en live muziek!

We besteden in het programma aandacht aan Menno Wiegeraad. Hij brengt een bezoek aan de studio en gaat een tweetal nummers live spelen. Daarnaast is er aandacht voor zijn EP (Soul EP1). We laten een aantal nummers van deze EP horen en uiteraard gaan we met Menno hierover praten. Menno Wiegeraad is een singer/songwriter afkomstig uit Utrecht. Menno zingt en speelt samen met zijn band zelf geschreven sweet soul songs. De nummers gaan over zijn gedachten over het leven, de liefde en de dingen waarin hij gelooft. Dit klinkt bijna zwaar, maar de muziek is lichtvoetig en zomers. Voor meer informatie over Menno Wiegeraad en zijn muziek kun je kijken op: mennowiegeraad.hyves.nl.

Om 19:35 uur bellen we met Barry Hofstede. Barry is de drummer van de band The Stilettos. De band begon ooit in een klein plaatsje op de Veluwe, namelijk Heerde, maar heeft inmiddels Utrecht en Zwolle als uitvalsbasis gekozen. De band valt in de categorie garagerock in te delen. De band speelt al meer dan 6 jaar op tal van podia in Nederland, maar ook ver daar buiten. De band bestaat naast Barry Hofstede op drums ook uit Armand Hofstede op zang, mondharp en  tamboerijn en uit  Henk Jan Hoekjen op de Fender Telecaster. De band presenteerde op 18 september het nieuwe album 'Fuck It Rock It'. Met Barry praten we over dit album en over nog veel meer zaken. Voor meer info over The Stilettos kun je kijken op de website: www.myspace.com/themstilettos.

Als laatste ook nog de vaste onderwerpen zoals muzieknieuws van afgelopen week en aandacht voor nieuwe demo's/albums en bovenal natuurlijk heel veel muziek. 

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 0162 - 406 406 of een e-mail sturen naar: .