Zaterdag 31-10-2009

Aanstaande zaterdag 31 oktober kun je weer luisteren naar een nieuwe aflevering van het radioprogramma Joosten in het Weekend op Radio A-fm. Dit keer hebben we in ieder geval één interview.

Rond 18:30 uur bellen we namelijk met Marien. Marien is zanger en bovenal begenadigd songwriter van de Amsterdamse gitaarpopband Moss. Deze band bracht in februari 2007 al een veelgeprezen debuutalbum bij Excelsior Recordings uit. Nu, twee en een half jaar later, is de opvolger van dit debuutalbum verschenen. Dit tweede album met de titel 'The Long Way Back' wordt alleen nog maar meer geprezen. Superlatieven schieten in menig cd-recensie te kort. Eigenlijk kan het niet anders dan dat met dit tweede album Moss alleen maar verder omhoog kan gaan. Of al die lovende recensies terecht zijn, laten we je horen in het programma. Daarnaast praten we uiteraard met Marien over het album en de lovende reacties. Mocht je nu al meer info willen hebben over Moss, dan kun je kijken op de website: www.mosstheband.com.

Mogelijk hebben we nog een interview op zaterdag 31 oktober. Later deze week verschijnt hierover dan informatie op deze plaats.

Als laatste ook nog de vaste onderwerpen zoals muzieknieuws van afgelopen week en aandacht voor nieuwe demo's/albums en bovenal natuurlijk heel veel muziek. 

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 0162 - 406 406 of een e-mail sturen naar: .