Zaterdag 14-11-2009

Aanstaande zaterdag 14 november is er weer een nieuwe aflevering van het radioprogramma Joosten in het Weekend te beluisteren op Radio A-fm. In deze uitzending hebben we in ieder geval een live optreden gepland staan.

De band The Surs is namelijk te gast in de studio van Radio A-fm. The Surs is een alternatieve rockband afkomstig uit 's-Hertogenbosch. De band werd opgericht in 2008. Naar eigen zeggen maken The Surs expressieve popsongs met eerlijke, gelaagde teksten. Ernstige alternatieve popmuziek benaderd vanuit een postpunk-attitude van begin jaren '80. Experimenteel, maar herkenbaar. Geen regels of goedkoop entertainment maar oprechtheid en expressie. In maart 2009 namen zij hun eerste demo op. Het drie nummer tellende 'Square On' is een selectie van een half jaar hard werken. Na veel optredens is het afgelopen jaar kijkt de band alweer vooruit. In de loop van '09/'10 hebben zij namelijk de ambitie zich zowel op het podium als in de studio verder te ontwikkelen als een interessante, relevante band en hopen zij vastigheid te krijgen in het onrustige maar vreemde muzieklandschap. De band gaat in de studio van Radio A-fm in ieder geval live van zich laten horen en daarnaast worden ze ook nog geïnterviewd. Mocht je nu al meer info willen hebben over the Surs, dan kun je kijken op de website: www.myspace.com/thesurs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Asha Schoonheid, www.myspace.com/thesurs

Als laatste ook nog de vaste onderwerpen zoals muzieknieuws van afgelopen week en aandacht voor nieuwe demo's/albums en bovenal natuurlijk heel veel muziek. 

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 0162 - 406 406 of een e-mail sturen naar: .