Zaterdag 09-01-2010

Aanstaande zaterdag 9 januari 2010 is er weer een nieuwe aflevering van het radioprogramma Joosten in het Weekend te beluisteren op Radio A-fm. In deze uitzending hebben we in ieder geval een telefonisch interview.

Om 18:30 uur nemen we contact op met Ben. Hij is één van de twee leden van het duo I Saw les Monte. Dit is een alternatief en experimenteel duo uit Amsterdam. De muziek van het duo doet zeker ook filmisch aan. I Saw les Monte probeert dan ook een sfeer van rust neer te zetten in haar muziek. Het duo heeft inmiddels twee EP's en een album afgeleverd. De laatste EP met de titel '12-Pointer' is van december 2009. Hierover praten we zaterdag met Ben. Mocht je nu al meer informatie willen hebben over de band I Saw les Monte, dan kun je kijken op de website: www.isawlesmonte.com.

Foto: http://www.myspace.com/isawlesmonte

 

Rond 19:30 uur bellen we met David. David is zanger en gitarist bij de uit Landgraaf afkomstige alternatieve rockband Audiofeel. De band bestaat in de huidige samenstelling sinds augustus 2008. De muziek van Audiofeel wordt gekenmerkt door een manisch en groteske geluid, gevarieerd met subtiliteit en kwetsbaarheid. Eigenzinnigheid en gevoel hebben ook een grote invloed op de muziek van de band. Deze sterke afwisseling wordt door de band ook regelmatig in één nummer verweven. '3 Voor 12' omschreef de muziek van de band als volgt: Audiofeel maakt muziek die sterk doet denken aan de muziek van onze zuiderburen. Voeg Arid en Zornik samen in een kom en voeg er een scheutje Muse aan toe. Roer het en het resultaat is Audiofeel. In relatief korte tijd heeft de band een goede live reputatie opgebouwd. Op 4 december bracht de band een tweede EP uit. Op de EP staan de nummers: 'Nugget', 'Disco', 'Officer In Command' en 'Superstar'. Deze nieuwe EP vormt de aanleiding voor het interview met Audiofeel. Mocht je nu al meer informatie willen hebben over de band Audiofeel, dan kun je kijken op de website: www.audiofeel.nl.

Foto: Bart Notermans; http://www.myspace.com/audiofeelnl

 

Als laatste ook nog de vaste onderwerpen zoals muzieknieuws van afgelopen week en aandacht voor nieuwe demo's/albums en bovenal natuurlijk heel veel muziek. 

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 0162 - 406 406 of een e-mail sturen naar: .