Zaterdag 16-01-2010

Aanstaande zaterdag 16 januari 2010 is er weer een nieuwe aflevering van het radioprogramma Joosten in het Weekend te beluisteren op Radio A-fm. Dit keer hebben we weer een band te gast in de studio.

Zaterdag 16 januari verwachten we namelijk de band SPUM met instrumenten in de studio. De band gaat een aantal nummers live spelen. De biografie van de band is orgineel en grappig en daarom in zijn geheel hier weergegeven: Uitgerochelde Rubberdrek, Zolenplakker of Platgetrapte polymeer het maakt niet uit hoe je noemen.  Spum maakt muziek voor iedereen die vroeger (eind jaren '80 begin jaren '90) ook puisten. Ge´nspireerd door de Crossover sound, de oude Metal en de Nu-Metal is sinds 2008 een nieuwe verpakking op de markt. Gevonden, liggend op straat. Jaren wachtend op die ene halve zool echter nog steeds vol van kleur en smaak. De driemansverpakking met leden uit Brabant (tilburg), Gelderland (Nijmegen) en Utrecht (Utrecht) bevat veel metalen, suikers, E-nummers en is zeker niet light. Elastisch en strak, taai, hard en vet zijn passender woorden. Vanaf Heden nieuw in de schappen. Probeer het nu, maar pas op de neveneffecten kunnen chronisch worden (proefmonster is bijgevoegd). Spum is een neologisme dat staat voor de kauwgum die uitgespuwd wordt en vervolgens  jarenlang platgetrapt op straat blijft liggen.Mocht je nu al meer informatie willen hebben over de band SPUM, dan kun je kijken op de website: www.spumrock.com.

Foto: http://www.spumrock.com

 

Als laatste ook nog de vaste onderwerpen zoals muzieknieuws van afgelopen week en aandacht voor nieuwe demo's/albums en bovenal natuurlijk heel veel muziek. 

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 0162 - 406 406 of een e-mail sturen naar: .