Zaterdag 06-11-2010

Het radioprogramma Joosten in het Weekend is ook op zaterdag 6 november weer te beluisteren op Radio A-fm. Dit keer hebben we een band te gast in de studio die een aantal nummers live gaat spelen.

De Amsterdamse indie-rock/noisepop band Starring Lisa is dit keer te gast in de studio. Starring Lisa is halverwege 2007 ontstaan. Aan het eind van dat jaar verscheen de goed ontvangen EP 'Another Ordinary Saturday'. In 2008 beklom de band podia als Simplon, Paard van Troje en Paradiso. Live XS beschreef één van deze optredens als ‘muziek zoals het bedoeld is: dus zonder opsmuk, maar met heel veel gevoel’. In 2009 werd 'No One Ever Told Me Anything' opgenomen, het debuut van de band: tien nummers, opgenomen door Corno Zwetsloot in de Next To Jaapstudio. Daarnaast werd gespeeld op podia als Vera, P3, Waerdse Tempel, P60 en Kinky Star Club. 2010 wordt het jaar van 'The Girl With The Paper Spoon', de nieuwe single en toegevoegd bij de officiële release van 'No One Ever Told Me Anything' op Dying Giraffe Recordings. Deze release is onder andere de reden om de band naar de studio van Radio A-fm te halen en een aantal nummers live te laten spelen. Uiteraard gaan we ook praten over het album. Mocht je nu al nieuwsgierig geworden zijn naar Starring Lisa, dan kun je voor meer informatie kijken op de website: www.starringlisa.nl.
 

Foto: http://www.myspace.com/starringlisa

 

Als laatste ook nog de vaste onderwerpen zoals muzieknieuws van afgelopen week en aandacht voor nieuwe demo's/albums en bovenal natuurlijk heel veel muziek. 

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 0162 - 406 406 of een e-mail sturen naar: .