Zaterdag 27-11-2010

Op zaterdag 27 november is wederom het radioprogramma Joosten in het Weekend te beluisteren op Radio A-fm. Dit keer hebben we een interview met een singer/songwriter.

Rond 18:30 uur gaan we namelijk contact opnemen met Hannes Hilgenkamp. Voorheen was Hannes frontman van de Utrechtse band The Frowns, maar sinds kort is hij onder de naam John Hill actief als singer/songwriter. Inmiddels is hij terug in Zwolle. Eenmaal terug in het oosten zingt John Hill met de herfst in zijn stem over thuiskomen, weggaan en weer thuiskomen. Zijn akoestische folk-rock doet sommigen denken aan Bob Dylan, Cat Stevens en Stealers Wheel. Anderen niet. In oktober bracht hij zijn lang geanticipeerde debuut EP uit. Zijn ouders zijn laaiend enthousiast en met optredens op zenders als Vechtdal FM en RTV Hardenberg laat hij zien dat hij zich aan de absolute top van het Overijsselse singer-songwriter landschap begeeft. Wij gaan met Hannes praten over deze nieuwe EP. Mocht je nu al nieuwsgierig geworden zijn naar Jonh Hill, dan kun je voor meer informatie kijken op de website: www.johnhill.nl.
 

Foto: http://www.johnhill.nl

 

Dit keer besteden we daarnaast ook aandacht aan voetbal, omdat één van de bekervoetbalwedstrijden pas om 17:00 uur gespeeld wordt.

 

Als laatste ook nog de vaste onderwerpen zoals muzieknieuws van afgelopen week en aandacht voor nieuwe demo's/albums en bovenal natuurlijk heel veel muziek. 

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 0162 - 406 406 of een e-mail sturen naar: .