Zaterdag 26-02-2011

Nadat het twee weken lang de beurt was aan invallers (Jorn en Ruben bedankt!) om Joosten in het Weekend te presenteren, is aanstaande zaterdag 26 februari Kevin weer terug op je radio. Tussen 18:00 en 20:00 hoor je weer een verse nieuwe aflevering van Joosten in het Weekend en dit keer hebben we een band te gast in de studio.

In de studio is namelijk de band Roes te gast. Roes is een vierkoppige Nieuwendijkse nederrockband. De band is sinds december 2009 ontstaan vanuit een gelijknamige akoestisch duo, dat al de Effenaar en de 3fm studio veroverde. Door de frisse Nederlandstaligeteksten met een vleugje poëzie en een opzwepende live-performance is Roes niet onopgemerkt gebleven, zo stonden ze al in het voorprogramma van RowwenHčze en de 3j’s! De muziek verteld over de het morele bewustzijn van de alledaagse mens. In een laagdrempelige, maar poëtische taal worden levenselementen vanuit een onverwachte hoek beschreven. Denk hierbij aan zelfdiscipline, opportunisme, ego en de drang naar liefde. Het onuitputbare enthousiasme van de band zorgt live voor een wervelende show. Het publiek wordt onstuimig, vrouwen vallen flauw, Roes is binnen! Mocht je nu al nieuwsgierig geworden zijn naar Roes, dan kun je voor meer informatie kijken op de website: wijzijnroes.nl.

Foto: http://wijzijnroes.nl
 

Als laatste ook nog de vaste onderwerpen zoals muzieknieuws van afgelopen week en aandacht voor nieuwe demo's/albums en bovenal natuurlijk heel veel muziek. 

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 0162 - 406 406 of een e-mail sturen naar: .