Zaterdag 05-03-2011

Aanstaande zaterdag 5 maart is weer een nieuwe aflevering van het radioprogramma Joosten in het Weekend te beluisteren op Radio A-fm. Ondanks dat het carnaval is besteed Kevin geen aandacht aan carnaval! Wat hebben we dan wel? We hebben twee interviews.

Rond 18:30 uur gaan we namelijk met Rob van Es praten over het festival Hank Rocks. Het is nog ver weg, maar op 25 juni wordt in Hank wederom het festival Hank Rocks georganiseerd. Rob kan hier alles over vertellen, maar nog leuker: Joosten in het Weekend gaat exclusief de laatste podiumplek voor een band uitkiezen! Wil jij dus met je band op het podium van Hank Rocks staan? Dan kun je vanaf heden tot 2 april je demo, inclusief biografie en contactgegevens sturen aan: Radio A-fm, T.a.v. Hank Rocks, Brasser 1, 4273 LP te Hank. In de periode van 9 april tot en met 7 mei gaan we in het programma de band verkiezen die op het podium van Hanks Rocks mag gaan spelen. Aanstaande zaterdag spreken we natuurlijk met Rob ook over deze verkiezing.

Rond 19:30 uur gaan we contact opnemen met Duffhuës. Niels Duffhuës is een singer/songwriter afkomstig uit 's-Hertogenbosch. Inmiddels vormt Niels samen met drumster Marzj (ex-League of XO Gentlemen) een band. Op 7 januari 2011 kwam van dit duo een album uit (het zesde album voor Duffhuës) met de titel 'Among the Ruins'. De piano en strijkers van de vorige albums hebben dit keer plaatsgemaakt voor een duister rock & roll gevoel. Gitaren domineren de compacte songs en er wordt flink op los getrommeld. Duffhuës rauwe en diep stem voert zoals altijd de boventoon en in de teksten liggen melancholie, wanhoop, duivels en demonen overal op de loer. Duffhuës speelt geen lieve, oorstrelende songs, maar brengt rauwe, doorleefde muziek. Zaterdag praten we met Niels over dit nieuwe album. Mocht je nu al nieuwsgierig geworden zijn naar Duffhuës, dan kun je voor meer informatie kijken op de website: www.duffhues.com.

Foto: http://wwww.duffhues.com
 

Als laatste ook nog de vaste onderwerpen zoals muzieknieuws van afgelopen week en aandacht voor nieuwe demo's/albums en bovenal natuurlijk heel veel muziek. 

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 0162 - 406 406 of een e-mail sturen naar: .