Zaterdag 12-03-2011

Op zaterdag 12 maart is weer een nieuwe aflevering van het radioprogramma Joosten in het Weekend te beluisteren op Radio A-fm. Dit keer hebben we een telefonisch interview en live muziek in de studio.

Rond 18:30 uur gaan we namelijk praten met Dennis. Dennis is zanger en gitarist bij de Tilburgse rock/grungeband Chapter7. Deze aanstekelijke rockband is bezig met een verrassende opmars! In 2009 opgericht met als doel hedendaagse rock te brengen met de intentie en lading van de jaren 90. De sound en inspiratie wordt gevonden in bands als Stone Sour, Alice in Chains, Soundgarden, Black Stone Cherry, Three Days Grace en Puddle of Mudd. Deze 4 koppige formatie met zijn wortels in Tilburg komt voort uit de opgeheven bands Mur-Dog en Ebola. De bandleden hebben allen ruim 10 jaar ervaring in het geven van een performance on stage! Als een strakke en energieke eenheid, met een in het oog springende zanger, wordt de missie volbracht alle podia één voor één plat te spelen.Begin 2011 is het nummer Crash inclusief videoclip uitgebracht. Crash is het eerste nummer van hun full-length album dat naar verwachting eind 2011 zal uitkomen. Eind 2009 heeft Chapter7 zijn eerste en gelijknamige promo cd uitgebracht. De recensies waren lovend en bevestigen dat Chapter7 klaar is voor het grote publiek! Met Dennis gaan we praten over het aanstaande album en nog veel meer zaken die voor de band op stapel staan. Mocht je nu al nieuwsgierig geworden zijn naar Chapter7, dan kun je voor meer informatie kijken op de website: www.chapter7band.com.

Foto: http://www.chapter7band.com

 

Tussen 19:00 en 20:00 uur zal daarnaast de band Bedroom Monkees te gast zijn in de studio. De muziek van de Bedroom Monkees heeft zijn wortels in de singer/songwriter traditie van de zestiger jaren. Er wordt gebruik gemaakt van stijlelementen en technieken uit de tachtiger jaren, hetgeen resulteert in een aantrekkelijke smeltkroes. De Bedroom Monkees zijn: Bert Smeets singer/songwriter en enkele leden van de voormalige Frank Boeijen Groep te weten: Jos Haagmans, Henk Wanders, Nels Busch en Peter van Benthem, aangevuld met zangeres Elke Peeters. De band gaat in de studio een aantal nummers live spelen en daarnaast gaan we praten over het album ' Born to Love'. Mocht je meer informatie willen zien over Bedroom Monkees, dan kun je voor meer informatie kijken op de website: www.bedroommonkees.nl.

Foto: http://www.jpop.com ©marcelkrijgsman.nl
 

Als laatste ook nog de vaste onderwerpen zoals muzieknieuws van afgelopen week en aandacht voor nieuwe demo's/albums en bovenal natuurlijk heel veel muziek. 

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 0162 - 406 406 of een e-mail sturen naar: .