Zaterdag 28-05-2011

Op zaterdag 28 mei 2011 is weer een nieuwe aflevering van het radioprogramma Joosten in het Weekend te beluisteren op Radio A-fm. Dit keer is er weer een band te gast in de studio van Radio A-fm.

Tussen 19:00 en 20:00 uur zal namelijk het Belgische indie garage duo Too Tangled in de studio aanwezig zijn. Too Tangled bestaat uit Roeland Vandemoortele en zijn partner in crime Eva Buytaert. In januari 2011 heeft dit energieke rock n roll duo het album The Magic Got Killed in ons land uitgebracht. The Magic Got Killed is goed ontvangen door de Nederlandse pers. De tweede single van het album is de track F.R.A.N.C.T.I.C. en is op 2 mei 2011 in Nederland uitgekomen. The Magic Got Killed vertelt een verhaal dat verstrengeld en complex is; het verhaal van Roeland en Eva. In man-vrouw conversaties maken ze hun muziek als brieven geschreven naar elkaar. Hun tekstuele en seksueel muzikale clash zorgt voor de nodige rock n roll vonken op het album en onstage.Na een serie succesvolle optredens in onder andere Belgie en Duitsland, is het nu de hoogste tijd dat het duo ons komt laten zien waar ze live voor staan. In de studio gaan ze een voorproefje geven van een live show. Ze gaan een aantal nummers live spelen en we zullen met ze gaan praten. Mocht je nu al nieuwsgierig geworden zijn naar Too Tangled, dan kun je voor meer informatie kijken op de website: www.tootangled.be.

Foto: http://www.tootangled.be

 

Daarnaast hebben we de vaste items zoals muzieknieuws van afgelopen week en aandacht voor nieuwe demo's/albums en bovenal natuurlijk heel veel muziek. 

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 0162 - 406 406 of een e-mail sturen naar: .