Zaterdag 11-06-2011

Op zaterdag 11 juni is natuurlijk weer een nieuwe aflevering van het radioprogramma Joosten in het Weekend te beluisteren op Radio A-fm. Dit keer gaan we wederom contact opnemen met de band Chapter7 om te horen hoe het verder gaat met de voorbereidingen van het eerste album. We hebben de band reeds twee keer eerder gesproken, namelijk op 12 maart en 21 mei en toen hoorden we dat het één en ander soepel en goed verliep. Hoe staat het er nu voor? Je hoort het op 11 juni.

Rond 19:30 uur gaan we dus weer praten met Dennis. Dennis is zanger en gitarist bij de Tilburgse rock/grungeband Chapter7. Deze aanstekelijke rockband is bezig met een verrassende opmars! In 2009 opgericht met als doel hedendaagse rock te brengen met de intentie en lading van de jaren 90. De sound en inspiratie wordt gevonden in bands als Stone Sour, Alice in Chains, Soundgarden, Black Stone Cherry, Three Days Grace en Puddle of Mudd. Deze 4 koppige formatie met zijn wortels in Tilburg komt voort uit de opgeheven bands Mur-Dog en Ebola. De bandleden hebben allen ruim 10 jaar ervaring in het geven van een performance on stage! Als een strakke en energieke eenheid, met een in het oog springende zanger, wordt de missie volbracht alle podia één voor één plat te spelen.Begin 2011 is het nummer Crash inclusief videoclip uitgebracht. Crash is het eerste nummer van hun full-length album dat naar verwachting eind 2011 zal uitkomen. Eind 2009 heeft Chapter7 zijn eerste en gelijknamige promo cd uitgebracht. De recensies waren lovend en bevestigen dat Chapter7 klaar is voor het grote publiek! We spraken op 12 maart en 21 mei al met Dennis over het aanstaande album. De band is inmiddels verder gevorderd met dit album en wil de vorderingen graag met ons delen. We praten zaterdag dan ook over het verder tot stand komen van het album. Mocht je nu al nieuwsgierig geworden zijn naar Chapter7, dan kun je voor meer informatie kijken op de website: www.chapter7band.com.

Foto: http://www.chapter7band.com

 

Daarnaast hebben we de vaste items zoals muzieknieuws van afgelopen week en aandacht voor nieuwe demo's/albums en bovenal natuurlijk heel veel muziek. 

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 0162 - 406 406 of een e-mail sturen naar: .