Zaterdag 07-01-2012

Zaterdag 7 januari 2012 is Joosten in het Weekend weer voor de eerste keer te beluisteren in het jaar 2012, maar er is meer veranderd. Sinds 27 december 2011 zijn VestingstadFM en Radio A-fm samen verder gegaan als Radio A-fm, het nieuwe geluid van Altena. Zaterdag 7 januari is Joosten in het Weekend daarom niet alleen in de ether op 107.8 fm, maar ook op 107.1 fm te beluisteren en op de kabel ook in de gemeente Woudrichem. Een warm welkom dus aan deze nieuwe luisteraars!

Het nieuwe jaar begint voor Joosten in het Weekend ook meteen goed, want naast veel nieuwe muziek hebben we ook een interview met The Kik.

Rond 18:30 uur gaan we contact opnemen met deze Rotterdamse beatband. Uit de as van het in december 2010 ter ziele gegane The Madd is The Kik herrezen. Frontman Dave Von Raven vond Marcel Groenewegen (ex-The mADD, the Responders en ex-One in a Million), Arjan Spies (ex-Mark & The Spies) en Ries Doms (eerder spelend in The Spades en Hooghwater) als partners om de spirit van The Madd, sixties beatmuziek, een vervolg te geven. Zonder ooit een optreden gegeven te hebben werd de band getekend door Excelsior Recordings. Het motto was er eerder dan de bandnaam: "we doen het voor de kik!". The Kik dus. The Kik lijkt door te gaan waar The Madd ophield: een plezierige mengelmoes van beat, The Beach Boys en The Beatles. In 2011 ging het hard voor de band. De band bracht een eerste single uit: ' My eyes are still dry' en vervolgens stortte de hele Nederlandse muziekpers zich op deze band. In november 2011 verscheen de kerstsingle 'A Christmas Song for You'  en deze werd prompt door de Mediamarkt in Duitsland gebruikt als muziek in de kerstreclame. Ofwel meerdere keren per dag schalde The Kik de Duitse huiskamers binnen. Wat staat er 2012 te gebeuren met The Kik. We praten er over met de band in de uitzending. Mocht je meer info willen hebben over The Kik, dan kun je kijken op de website: www.thekik.nl.

Foto: www.thekik.nl

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 0162 - 406 406 of een e-mail sturen naar: .