Zaterdag 17-03-2012

Op zaterdag 17 maart is Joosten in het Weekend weer te beluisteren op Radio A-fm. In deze uitzending besteden we uiteraard weer volop aandacht aan nieuwe muziek uit Nederland. Dit keer hebben we ook een band te gast in de studio, namelijk: The Hearted.

In de studio van Radio A-fm is dit keer de Rotterdamse punkband The Hearted te gast. Aan de voet van hun eerste tour, na de release van de eerste single, komen ze jouw kant op. The Hearted! De leden, afkomstig uit verschillende voorgaande projecten, spelen in hun nieuwe formatie pittige punkrock en poppunk. Dit alles word gecombineerd in een razendsnelle en gave show. Als doel om het eens zo aanwezige genre terug te brengen, vonden de dame en heren van rondom de 20 elkaar midden vorig jaar. Zij garanderen een show neer te zetten die garant staat voor een nieuwe en hedendaagse boodschap, pure waanzin en ongedwongen interactie met het publiek. Recht uit Rotterdam als een hervonden reden om uit je stekker te gaan, knallen ze door Nederland om deze missie waar te maken. Met een geluid dat vergelijkbaar is met Green Day, Blink-182, Bad Religion en The Ramones nodigt The Hearted je uit om in deze show je glas te vullen en los te laten wat je niet meer vast kan houden. De band gaat een stuk of vier nummers live spelen in de studio en daarnaast gaan we ook met ze praten. Mocht je nu al nieuwsgierig geworden zijn naar The Hearted, dan kun je voor meer informatie kijken op de website: www.thehearted.com.

Foto: http://www.thehearted.com

 

Als laatste ook nog de vaste onderwerpen zoals muzieknieuws van afgelopen week en aandacht voor nieuwe demo's/albums en bovenal natuurlijk heel veel muziek. 

Mocht je nog wat te melden hebben dan kun je bellen naar 0162 - 406 406 of een e-mail sturen naar: .